Backy Design ofron hapësirë (hosting) për faqen tuaj në internet të përshtatura për çdo buxhet të klientit dhe të gjithë çmimet e paketave nuk kanë asnjë tarifë shtesë ose kontrata afatgjata.

Në bashkëpunim me hosting kompani amerikane, ofrojmë hapësirë dhe përkrahje, me çmimet e realitetit vendor ofrojmë edhe çmime mjaft të volitshme të hostingut.

Ju mund të veproni me llogarinë tuaj në çdo kohë.